pondělí 15. července 2024

Letní sezóna 2024 na kouplišti zahájena

 I letos jsme připravili na začátku zahájení sezóny úvalského koupaliště tradiční rituál ODEMKNUTÍ KOUPALIŠTĚ ZLATÝM KLÍČEM.

30. května 2024 jsme se radostně sešli na koupališti, klíčník překvapil novým krásným veršovaným přáním pro koupaliště, otužilé plavkyně zase svým nástupem pod plavkovým praporem a písní Plavu si ani nevím jak. Poté se zanořily do azurově modré vody. Počasí krásné a sluníčko nám přálo.

KOUPALIŠTĚ, DĚLEJ RADOST A POMÁHEJ UTUŽOVAT ZDRAVÍ.

V rámci našich možností se náš spolek Zachraňme koupaliště snaží o zlepšení fungování koupaliště pro veřejnost. Sešli jsme se tedy 19. ledna 2024 s místostarostou Ulrichem na různá témata a v diskusi jsme ho požádali, aby vedení města při výstavbě sportoviště na koupališti reflektovalo možnost využití sportoviště „celoročně“, nejen během letní sezóny a aby podpořilo další rozvoj koupaliště, jeho služeb a vybavení.

Paní starostka informovala v ŽÚ veřejnost, že VÝSTAVBA SPORTOVNÍHO AREÁLU na koupališti bude letos zahájena, jen bude posunuta na září, aby nebyl narušen prázdninový provoz koupaliště.

Protože nás a mnohé přátele koupaliště trápilo, že koupaliště bývá často uzavřené a nelze si naplánovat dopředu plavání, zkusili jsme dohodnout se zástupkyní správce koupaliště změnu.

Nakonec jsme se dohodli na kompromisu a letošní novinka, PROGRAM PRO PLAVCE byl na světě. Tj. koupaliště bude otevřené pro návštěvníky každé pondělí až čtvrtek od 8 do 10 hodin bez ohledu na počasí. Podmínkou vstupu je zakoupení permanentky.

Od 17. června 2024 byl program správcem spuštěn. Je to skvělé, mít možnost si po ránu zaplavat! Je to vstřícný krok směrem k milovníkům plavání a budeme si přát, aby fungoval ke spokojenosti návštěvníků.

Letos na koupališti přibyl stánek s točenou zmrzlinou, slavný ORANGE BAR otevřel svůj stánek, nově je možno zde uplatnit Multisportku. Bohužel platební kartu stále ne. A také přibyla nová informační cedule koupaliště. Hodiny na koupališti opět chybí, zřejmě je čeká oprava.

Před koncem roku si koupaliště užívaly školní děti z okolních obcí. Ty klánovické to spojily s výletem na kole přes les. Úvalské školní děti zatím tuto možnost prý nevyužily.








LÉTU A PLAVCŮM ZDAR.

spolek Zachraňme koupaliště

1 komentář:

  1. Dobrý den, jsem ženatý muž, který si se svou ženou nerozumí, protože se nám nepodařilo porodit žádné dítě. Byl jsem oslepen a nadával jsem na svou ženu a říkal jsem jí, že ona je příčinou všeho. Ale nikdy jsem nevěděl, že někdo jiný byl příčinou mého rodinného problému. Jednoho dne jsem o věcech přemýšlel a zavolal jsem manželce blízko, abych se jí zeptal, kde se vzaly naše problémy. Nikdy nevěděla, co říct, jako muž jsem to už nemohl snést, a tak jsem věci vysvětlil příteli, který mě seznámil s duchovním mužem jménem doktor Ajayi, který mi dal řešení, kterého nebudu litovat. Kontaktoval jsem duchovního muže a vysvětlil jsem mu svou situaci a on mi řekl potřebné věci k oběti. Po měsíci v práci moje žena otěhotněla a já jsem z toho byl velmi nadšený, protože to bylo to, na co jsem díky doktorovi AJAYIMU čekal díky za skvělou věc, kterou udělal pro mou rodinu. Nestyďte se za své životní problémy, kontaktujte Dr Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    Můžete ho také kontaktovat pro následující kouzla

    kouzlo lásky
    loterijní kouzlo
    kouzlo pomsty
    ochranné kouzlo
    a cokoli jiného, ​​co vám v životě dělá problémy

    OdpovědětVymazat